9:49, ned 16. marca
Maribor
temperature icon 5°C

NA VRTU: Krompirček z dodanim paradižnikom za glavno jed

V letošnjem letu je na našem koncu obilna letina krompirja. Vedno je nekaj krompirja drobnega, nekaj pa se ga pri izkopu poškoduje . Tisti, ki nimamo živali, da bi ga pojedle, se tako sprašujemo, kako ga čimprej porabiti. Predlagam, da za kosilo pripravite majhne krompirčke s paradižnikom ali pa večje z malo dodatkov spečete v […]

NA VRTU: Okusni kotleti z domačim stročjim fižolom

Pri še vedno deljenih mnenjih o uživanju mesa je moje takšno: privoščimo si manjšo količino mesa tu in tam, ampak vedno kakovostnega ter ekološko pridelanega. Pred vami je čisto preprost recept, ki pride prav tudi, ko se vam mudi. Če želite, lahko že dan prej marinirate meso in skuhate stročji fižol, ko pridete iz službe, […]